Çayboyu Ortaokulu

03462112002
Çayboyu Mahallesi Sivas Caddesi No 22 Merkez/SİVAS
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında, Atatürk ilkelerine gönülden bağlı, milli kültürle bezenmiş, çağdaş, duyarlı, sorumluluk sahibi, hoşgörü ve demokrasiyi özümsemiş bireyler yetiştirmektir.
Misyon
“ Kendini tanıyan ve ifade edebilen, kendine güvenen ; sorumluluk duygusuna sahip; değişme ve gelişime açık, özgür düşünen, araştıran, sorgulayan, bilgi üreten, kullanan ve paylaşan; Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi, sosyal, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olmak ve yol göstermektir.”
Başarılar
2011-2012 Eğitim-Öğretim yılında Seviye Belirleme Sınavı sonucuna göre 2 öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesine, 1 Öğrencimiz Adalet Meslek Lisesine, 2 öğrencimiz de Endüstri Meslek Lisesine yerleşmiştir.
Merkezi Sistemli ve Doğalgazlı Kalorifer sistemi
Belediye otobüsleri ve özel araçlarla sağlanabilmektedir.
Çayboyu Mahallesi Sivas Caddesi
Sportif Etkinlikler
Basketbol, voleybol, futbol, bocce, masa tenisi ve dart gibi sportif faaliyetler yapılmaktadır. K
Haftanın temiz sınıfı uygulaması.
e twenning