TÜBİTAK Bilim Söyleşileri

Ekm

OKUYAN NESİL

Mrt

Çocuk ve gençlerimizi bağımlılıklara karşı korumak, fiziksel ve ruhsal açıdan iyi olmalarını sağlamak ve zararlı alışkanlıklara karşı farkındalıklarını arttırmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Bu hedefler doğrultusunda okulumuzda bağımlılıkla mücadele çalışmaları önleyici-gelişimsel, iyileştirici ve destek hizmetler kapsamında Sivas Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi görevli ekiplerince okulumuz veli ve öğretmenlerine 10 Mart 2023 Cuma günü 13.30'da "Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri" kapsamında bilgilendirme yapılacaktır.

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VELİ GÖRÜŞME GÜN VE SAATLERİ ÇİZELGESİ

Ara

Bakanlığımızca düzenlenen yürütülen 15. Uluslararası MEB Robot Yarışmasının, 08-11 Mart 2023 tarihleri arasında Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksinde yapılması planlanmaktadır.

Ekm

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VELİ GÖRÜŞME GÜN VE SAATLERİ ÇİZELGEDE AYRINTILI OLARAK YER ALMAKTADIR.

Ara